Uusia alkuja: Kupit ja kapustat kiertoon! -keräystempaus

23.8.2019 klo 01:50


Nuormartat järjestävät jälleen tempauksen, jolla kerätään kaappien kätköistä hyväkuntoisia keittiö- ja kodintarvikkeita lahjoitettaviksi omaan kotiin muuttaville opiskelijoille.

Omaan kotiin muutto on nuorelle iso elämänmuutos. Arjen pyörittämiseen omassa kodissa tarvitaan myös kaikenlaisia keittiön ja kodin tarvikkeita, joiden hankkiminen kertarysäyksellä on opiskelijan budjetilla vähintäänkin haasteellista.

Tuusulan Nuormartat järjestävät jälleen Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan ja sen oppilaskunta Kuoman kanssa tempauksen, jossa kerätään kiertoon joutavia keittiö- ja kodintarvikkeita lahjoitettaviksi itsenäistyville omaan kotiin muuttaville opiskelijoille. Lahjoitetut tarvikkeet jaetaan nuormarttojen ja Kuoman toimesta Keudan Järvenpään ja Nurmijärven toimipisteissä.

Nuormartat päivystävät keräyksen merkeissä torstaina 29.8.2019 klo 18-20 Mäntymäellä osoitteessa Luurikuja 1, 04300 Tuusula. Keräykseen voi tuoda itselle tarpeettomaksi käyneitä hyväkuntoisia, puhtaita ja kaikin puolin ehjiä keittiö- ja muita kodintarvikkeita.

Tervetuloa toteuttamaan kanssamme arjen kiertotaloutta!