Kananmunaa kaikin tavoin -ruokakurssi

Kananmuna on tärkeä ainesosa mm. kohokkaissa. Luumukohokkaat valmisteilla ruokamartta Hannelen taitavissa käsissä.
Kananmuna on tärkeä ainesosa mm. kohokkaissa. Luumukohokkaat valmisteilla ruokamartta Hannelen taitavissa käsissä.
Aika: 5.10.2019 klo 10:00 - 14:00
Paikka: Riihikallion koulu, Pellavamäentie 15, 04320 Tuusula

Kananmunalla on marttajärjestön historiassa erityinen merkitys. Järjestön alkuaikoina martat kannustivat kaikkia maaseudun emäntiä ryhtymään kananhoitoon, jotta emännät saisivat munien myynnistä edes vähän omaa rahaa. Siksi Marttajärjestö nostaa 120-vuotisjuhlavuotenaan esiin tämän monikäyttöisen ruoka-aineen. Kananmunasta saa ainekset terveelliseen pika-ateriaan, ja sen avulla voi loihtia upeita jälkiruokia. Kananmunaa voi myös käyttää kauneudenhoidossa ja askartelumateriaalina.  

Valmistamme kurssilla monipuolisen kattauksen herkullisia suolaisia ja makeita ruokia, joissa käytetään kananmunaa raaka-aineena ja kuohkeuttamaan, sitomaan, suurustamaan ja/tai antamaan ruokaan väriä ja makua.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet lähempänä ajankohtaa.